Holdbeskrivelser

Holdundervisning i Randers og Silkeborg Centrum. Holdoversigten ses nedenfor og der er åbnet for tilmeldinger til efterårssæsonen 2023. Har du ikke danset hos Latin Dance fitness før, vil der altid være mulighed for en gratis prøvetime den første gang du deltager. Tilmelding er nødvendig da der er begrænset pladser. Tilmeld dig her.

Instruktør
Marlene Biegel

Holdbeskrivelser:
INDENDØRS UNDERVISNING EFTERÅR/VINTER 2023

Sted: Th langs skole
Start: Mandag d. 28. aug. 2023 – Letøvet
Kl. 16.00 – 17.00
Beskrivelse: Dette hold er for dig som har en lille smule danseerfaring. Måske har du gået til dans som barn, til fitness dance eller lign. Vi danser individuelt til de fantastiske latin amerikanske rytmer indenfor stilarterne cha-cha-cha, salsa, cumbia, bachata mm. Du vil blive guidet gennem hele dansetimen af vores erfaren instruktør og du vil opleve hvilken glæde dansen kan give dig.
Ift. til sko, bruges alm. sportssko.
VENTELISTESted: Th. Langs Skole
Start: Mandag d. 28. aug. 2023 – Øvet
Kl. 17.05 – 18.05 
Beskrivelse: Dette hold er for dig som har danseerfaring, det kan være fra forskellige andre dansestilarter eller fra holdene hos Latin dance. Holdet er skabt til at udfordre og inspirere dig med lækre latin amerikanske rytmer. Her er sjove koreografier, forskellige trin og tempo.
VENTELISTE

NYHED!!
Sted: Alderslyst – Nylandsvej (Den gamle Nordre Skole)
Start: Tirsdag d. 29. aug. 2023 – Begynder
1.
Kl. 11.15 – 12.15
Beskrivelse: Har du altid drømt om at kunne danse, så er dette hold lige noget for dig. Tag dine første dansetrin hos Latin dance og lad dig blive forført af de skønne latin amerikanske rytmer. Vi gennemgår grundigt grundtrinene og små enkelte koreografier. Du vil blive guidet af vores erfaren underviser, også sørger vi naturligvis for, at du kan følge med.
Ift. fodtøj bruges alm. sportssko.
LEDIGE PLADSER

Sted: Th. Langs Skole
Start: Torsdag d. 31. aug. 2023 – Begynder 2.
Kl. 16.00 – 17.00
Beskrivelse: Dette hold er for dig som har deltaget på begynder1. Det er stadigvæk et begynderhold, men med lidt flere variationer i koreografierne. Vi gennemgår grundtrinene til at starte med og naturligvis koreografierne. Der er altid plads til spørgsmål og gentagelser i løbet af undervisningen. Så tag med på en rejse igennem dansens univers fyldt med skønne latin amerikanske rytmer.
Ift. til sko, bruges alm. sportssko.
VENTELISTE

Sted: Th. Langs Skole
Start: Torsdag d. 31. aug. 2023 – Letøvet
Kl. 17.05 – 18.05
Beskrivelse: Dette hold er for dig som har en lille smule danseerfaring. Du har fx. gået til dans som barn, til fitness dance eller lign. Vi danser individuelt til de fantastiske latin amerikanske rytmer indenfor stilarterne cha-cha-cha, salsa, cumbia, bachata mm. Du vil blive guidet gennem hele dansetimen af vores erfarne instruktør. Kom og oplev hvilken glæde dansen kan give dig.
Ift. sko, bruges alm. sportssko.
VENTELISTE

Efterårssæson i Randers 2023

Sted: Randers Real Idræts Hal
Start: Onsdag d. 30. aug. 2023 – Begynder 2.
KL. 10.00 – 11.00
Beskrivelse: Har du altid drømt om at kunne danse, så er dette hold lige noget for dig. Tag dine første dansetrin hos Latin dance og lad dig blive forført af de skønne latin amerikanske rytmer. Vi gennemgår grundtrinene og danser små enkelte koreografier. Du vil blive guidet af vores erfaren underviser, som sørger for at du kan følge med.
Ift. fodtøj bruges alm. sportssko.
VENTELISTE